پایان نامه میزان اضطراب در مراجعین فیزیوتراپی و افراد سالم

پایان نامه میزان اضطراب در مراجعین فیزیوتراپی و افراد سالم پایان نامه میزان اضطراب در مراجعین فیزیوتراپی و افراد سالم

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 356 KB

تعداد صفحات : 108

بازدیدها : 303

برچسبها : اضطراب فیزیوتراپی دانلود پایان نامه

مبلغ : 8500 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه روانشناسی بررسی مقایسه ای میزان اضطراب در بین مراجعین به فیزیوتراپی و افراد سالم در استان اردبیل سال 1390

معرفی پروژه پایانی و تحقیق بررسی مقایسه ی میزان اضطراب در بین مراجعین به فیزیوتراپی و افراد سالم در استان اردبیل سال 1390

ضرورت و اهمیت تحقیق : در دنیای امروز بسیاری از قوانین طبیعت کشف شده و انسان بر ماهیت پدیده های متعدد پیرامون خود دست یافته است و این مساله است که منجر به پیشرفت روز افزون علوم و فنون گشته است. اما پیشرفت سرسام آور صنعت و تکنولوژی ترس و اضطراب را در انسانها افزون ساخته و منجر به استعیال بشر در غلبه بر مسایل و مشکلات فراوان روانی اجتماعی کشته است حذف مشکلات و زایل نمودن آن در بسیاری از مواقع برای انسان مقدور نیست اما کنار آمدن و مقابله منطقی و درست با آنها نه تنها ممکن بلکه بسیار ضروری است.

آیورن عصر حاضر را دوران اضطراب نامیده است بنابراین اضطراب مرضی که به منزله منبع شکست و سازش نایافتگی به شمار می رود طیف اختلالاتی را که از اختلالات شناختی و بدنی تا ترس های غیر موجه و وحشت زدگی ها گسترده اند به وجود می آورند و فرد را از بخش عمده ای از امکاناتش محروم می کند به هنگام بحران اضطراب یا بروز اضطراب های دوام دار، یعنی حالتی که احساس خطر قریب الوقوع یا از هم پاشیدگی همراهند بیمار یا مراجعه کننده بی پناه و درمانده است و نمی تواند علتی برای این اضطراب و ترس خود بیابد و این حالت تقریبا همراه با علائم جسمانی است و برای همین فردنمی تواند توانایی های بالقوه خود را به فعل در آورد.

اما در اغلب موارد چنانچه فشار روانی شدت و دوام بیشتری یابد مردم دچار نشانه های مشکل سازی خواهد شد که به نگرانی آنها در باره این نشانه ها می انجامد. اینجاست که دست به دامان مراجع بیرونی شده و اغلب به نخستین جایی که مراجعه می کنیم پزشک عمومی محل است.

در بیشتر موارد پزشک در صدد کمک برآمده آرامش خاطر می دهد و احتمالا دارویی نیز تجویز میکند در برخی موارد که فرد نمی تواند به طور مناسب با فشار روانی کنار بیایداو را به مددکاران بهداشت روانی یا جمعیت سلامت روان ارجاع می دهند که معمولا متشکل از متخصصان مختلف از جمله روانشناسی بالینی، روانپزشک، روان پرستار و مشاور است.

امید است یافته های این پژوهش برای جامعه و افراد آن در زمینه شناخت راههای مقایسه ای با اضطراب و نحوه ی کنار آمدن با اضطراب که در صورت عدم توانایی افراد زمینه را برای ابتلا به انواع بیماری ها مساعد می سازد، مفید واقع شود.

همچنین نتایج تحقیق برای افراد جامعه مخصوصا مراجعان به مراکز درمانی از جمله فیزیوتراپی هشداری است تا اینکه در بهداشت روانی خود آن را مدنظر قراردهند.

تعاریف اضطراب

یکی از زمینه های جدید روانشناسی مرضی بخصوص از جنگ جهانی دوم تاکنون ، قلمرو اضطرابی است بررسی اخیر نشان داده که اختلالات اضطرابی واجد بیشترین فراوانی در سطح کل جمعیت هستند.

اگر چه اضطراب در وهله ی اول بخصوص در قالب اضطراب بزرگسالی پدیده ای رایج شناخته شده و فراگیر به نظر می آید ، اما بررسی گام به گام آن از حد کودک شیر خوار و در طول مراحل کودکی و نوجوانی نشان دهنده اهمیت و وسعت این اختلال و تنوع شکل گیری و گوناگونی نشانه های آن است .
ترس و اضطراب یکی از احساسات پایه ای انسان است که همه ی ما آن را در زندگی خود تجربه می کنیم و سری طبیعی است که مردم هنگام مواجه با موقعیت های تهدید کننده و تنش مضطرب می شوند .

اما احساس اضطراب شدید و مزمن در غیاب علت واضح امری غیر عادی است اضطراب شامل احساس دوم اطمینان ، درماندگی و برانگیختگی فیزیولوژیکی است به طور کلی اضطراب یک احساس منتشره بسیار ناخوشایند ، اغلب مبهم دلواپسی است که با یک یا چند تا از احساسهای جسمی دیگر همراه می گردد.

انواع اضطراب

بر اساس سومین تجدید نظر در فهرست تشخیصی و آماری اختلالات روانیDSM IIIR1978 اختلالات اضطرابی کودکان شامل سه اختلال دوران کودکی و نوجوانی می گردد که در آنها اضطراب خصوصیات عمده بالینی است .

اختلال اضطراب جدایی

ترس از جدایی مراتب آشنا بیشتر آن موقع معلوم می شود که کودک در اتاقی با غریبه ای تنها مانده باشد ترس از جدایی معمولا بین 7 تا12ماهگی ظاهر می شود و اوج آن در 15ماهگی و 18ماهگی است و به تدریج کاهش می یابد .

بعد از رفتن مادر کودک طرحواره ای را که از حضور مادرش در ذهن دارد به یاد می آورد آن را با وضعیت موجود مقایسه می کند ، اگر کودک نتواند اختلافی را که در نتیجه ی مقایسه ی طرحواره های گذشته و حال می بیند جوری حل و فصل کند احساس بلاتکلیفی می کند و ممکن است گریه بکند.

البته بعضی از کودکان به محض اینکه می بینند مادرشان به طرف در می رود گریه را سر میدهند یک احتمال این است که پیشرفت حافظه ی فعال و یادآوری در کودکان روبه رشد با توانایی پیش گویی آینده یعنی بازنمایی ذهنی امور احتمالی همراه است .

فهرست مطالب پایان نامه

مقدمه

بیان مسئله

هدف کلی

هدف جزئی

ضرورت واهمیت

فرضیه های تحقیق

تعاریف و مفاهیم

اضطرابanxiety

فیزیوتراپی physiotherapy

تعاریف اضطراب

انواع اضطراب

الف)اختلال اضطراب جدایی:

- اختلال اضطراب اجتنابی :

-اختلال اضطراب مفرط :

ب- اختلال اضطراب شناور یافراگیر

ج- اختلال اضطراب خصیصه ای موقعیتی

د-اضطراب تروماتیک

علائم اضطراب

فاکتورهای روانی اجتماعی

طبقه بندی اختلالات اضطرابی

اختلال های هراس

اختلال های هراسی

جمع هراسی

حالات اضطراب

اختلال وحشت زدگی

اختلال اضطراب فراگیر

اختلال وسواس فکری عملی

فشارهای پس آسیبی

شیوع اضطراب

مولفه های اضطراب

نظریه یادگیری شناختی اجتماعی

نظریه های شناختی اضطراب

نظریه های رفتاری اضطراب

نظریه های بیولوژیکی اضطراب

نظریه فرویدی

نظریه نو فرویدی

فیزیوتراپی

تعریف فیزیوتراپی

تاریخچهhistory

آزمایشات فیزیکی physical examination

مشاهده کلیcloserration

مشاهده موضعیinspection

تست های عصبی عضلانیNeuromuscular tests

-فیزیوتراپیست صنعتی:

-فیزیوتراپیست اعصاب و روان

-فیزیوتراپیست مدرسه

-فیزیوتراپیست رزمی

فیزیوتراپی در ضایعات ارتوپدیک

روش تحقیق

جامعه اماری

شیوه نمونه گیری

حجم نمونه

ابزار جمع اوری اطلاعات

شیوه تجزیه و تحلیل داده ها

آمار توصیفی

آمار استنباطی

نتیجه گیری

نتایج به دست آمده مربوط به آمار استنباطی

محدودیت های تحقیق

پیشنهادات

فهرست منابع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید