دسته : مدیریت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 11 KB
تعداد صفحات : 15
بازدیدها : 251
برچسبها : مدیریت پورتفولیو مدیریت پروژه پورتفولیوی پروژه
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلپروژه تحقیقاتی با فرمت پاورپوینت با عنوان مدیریت پورتفولیوی پروژه PPM(PROJECT PORTFOLIO MANAGEMENT)
بخشهایی از متن پاورپوینت
تفکر مدیریت پورتفولیو ابزاری در جهت اطمینان از کیفیت پروژه
پورتفولیو در لغت به معنی مقام، سهام و در علوم بازرگانی به معنی موجودى اوراق بهادار، اسناد بهادار جمع آورى شده می باشد.
مدیریت پورتفولیو را می توان به عباراتی چون مدیریت سبد کاری پروژه، مدیریت بسته های کاری پروژه و... تعبیر کرد.
اگر قبول کنیم که کیفیت مهم است، بنابراین کنترل پروژه ضروری به نظر می رسد و کنترل پروژه بدون مدیریت پورتفولیو غیر ممکن است. پس رابطه بین دو موضوع روشن است: مدیریت پورتفولیوی پروژه برای اطمینان یافتن از کیفیت پروژه ضروری است.
عدم بکارگیری صحیح مدیریت پورتفولیو می تواند باعث تضاد، سردرگمی و فشار و استرس شود.
در ادامه ی پاورپوینت هر یک از مراحل ذکر شده برای بکارگیری صحیح مدیریت پورتفولیو تشریح خواهد شد. ...
مدیریت پورتفولیو صحیح در جهت ارزیابی، انتخاب، اولویت بخشی، بودجه بندی و برنامه ریزی برای پروژه های صحیح ارائه می دهد. البته برای پروژه هایی که بالاترین ارزش را برای اهداف استراتژیک سازمان ها به ارمغان می آورند. ...
مطالعه آزاد
متن زیر الزاما ارتباطی با پاورپوینت دانلودی ندارد ولی قابل استفاده در تحقیقات بوده و دارای منابع معتبر است.
رهبران به طور فزاینده ای در اجرای استراتژی های خود به مدیریت پروژه متکی هستند، و مدیران با گروه بندی فرصت های سرمایه گذاری متعدد در قالب پروژه ها، به ارزیابی و درک بهتری از آن ها دست می یابند (Dolci and Maçada, 2011). این پروژه ها از یکدیگر جدا نیستند و زمینه هایی که در آن ها اجرا می شوند نیز به یکدیگر مرتبط هستند. زمانی که سازمان ها در استفاده از مدیریت پروژه به بلوغ می رسند، احتمالاً به مدیریت پرتفوی پروژه (PPM) روی می آورند تا با پیچیدگی های ناشی از وابستگی متقابل میان پروژه های متعدد و زمینه های مرتبط با آن ها مقابله کنند (Martinsuo and Geraldi, 2020).
مدیریت پرتفوی پروژه یک حوزه نسبتاً نوپا است که رویکردها و استانداردهای تحقیقاتی آن هنوز در مرحله توسعه قرار دارند (Killen et al., 2012). اجرای PPM در دنیای واقعی نسبت به آنچه برخی چارچوب های متمرکز بر فرایند تصمیم گیری پیشنهاد می کنند، پیچیده تر بوده و کمتر منطقی است؛ موضوعی که برخی از مطالعات تجربی اخیر با تمرکز بر جنبه های روزمره مدیریت پرتفوی به آن اشاره کرده اند (Martinsuo, 2013).
خرید و دانلود آنی فایل