دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 30651 KB
تعداد صفحات : 24
بازدیدها : 216
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلگزارش كارآموزی آب و فاضلاب-مخزن آب 14000 متر مكعبی نیمه مدفون در 24 صفحه ورد قابل ویرایش
مقدمه :
شركت آب و فاضلاب شهری استان گلستان از شركتهای دولتی وابسته به وزارت نیرو می باشد . كه در خصوص تامین وتوزیع آب شرب سالم فعالیت می كند .
بخشی از فعالیت های این شركت شامل خط لوله وتصفیه خانه ، خط انتقال ، حفر چاههای آب ، حفاری چاههای عمیق ، و حفاظت و نگهداری مخازن و .. می باشد .
كارفرمای پروژه مخزن 14000 متر مكعبی شركت آب و فاضلاب استان گلستان و دستگاه نظارت ، شركت مهندسی پارس كنسولت می باشد و پیمانكار پروژه شركت ساختمانی فولاد خمش .
نكاتی در مورد اصول طراحی مخازن آب شرب و انواع مخازن :
به طور كلی دو علت عمده برای وجود مخزن تامین فشار در شبكه توزیع آب شرب و جبران نوسانات ساعتی مصرف آب می باشد .
انواع مخازن از نظر نوع مصالح مصرفی به دو دسته مصالح فلزی و مصالح بتنی تقسیم می شوند . معمولا مخازن با حجم كمتر از 200 مترمكعب كه به صورت مخازن هوایی ساخته می شوند فلزی هستند و مخازن زمینی عمدتا بتنی هستند .
از نظر محل استقرار مخازن به دو دسته هوایی وزمینی تقسیم بندی می شوند .
از نظر شكل هندسی مخازن به دو دسته مكعب مستطیل و استوانه ای شكل تقسیم بندی می شوند . كه نوع نخست برای مخازن آب شرب ، استخرهای شنا ، حوضهای پیش ته نشینی در تصفیه خانه آب و نوع دوم برای مخازن ته نشینی اولیه و ثانویه در تصفیه خانه های فاضلاب و مخازن ذخیره نفت استفاده می شود.
از نظر پوشش سقف مخازن به دو دسته مسقف و غیرمسقف تقسیم می شود كه نوع نخست برای مخازن اب شرب ، مخازن نفت و نوع غیر مسقف برای استخرهای شنا ، مخازن تصفیه خانه های آب و فاضلاب و مخازن پرورش ماهی و كشاورزی استفاده می شود .
از نظر سازه ای مخازن به سه دسته سیستم سقف دال تخت با كتیبه های قارچی شكل ، سیستم های تیردال و سیستم سقف تیرچه بلوك تقسیم بندی می شوندكه سیستم سازه ای استفاده شده در پروژه مخزن استرابادی ، سیستم سقف دال تخت با كتیبه های قارچی شكل استفاده شده است .
سیستم اتصال سقف به دیوار برای مخازن مسقف ، اتصال آزاد ( مفصل) و اتصال گیردار (صلب) می باشد. كه نمونه استفاده شده در پروژه مخزن استرابادی سیستم اتصال آزاد ( مفصل ) می باشد .
به طور كل در بحث بارگزاری بارهای وارده به مخازن به چند دسته تقسیم بندی می شوند كه شامل بارهای مرده مثل باركف ، دیواره ها ، سقف ، ستونها و غیره كه جز اجزای دائمی سازه هستند و بارهای زنده كه شامل بار وزن آب كه به كف وارد می شود و بار برف و بار وسایل نقلیه . بار ناشی از فشار استاتیكی مایع داخل مخزن ، بار ناشی از فشار استاتیكی خاك به دیواره ها ، بار ناشی از نیروی بركنش یا up lift ، نیروهای ناشی از تغییر درجه حرارت و نیروهای ناشی از وقوع زلزله كه برای بدست آوردن نیروهای ناشی از وقوع زلزله سه روش وجود دارد كه شامل روش تحلیل استاتیكی معادل ، روش شبه دینامیكی یا تحلیل طیفی و روش دینامیكی یا تاریخچه زمانی می باشد .
خرید و دانلود آنی فایل