دسته : هنر و گرافیک
فرمت فایل : word
حجم فایل : 45 KB
تعداد صفحات : 44
بازدیدها : 279
برچسبها : هنر پاپ جهانی شدن جهانی شدن هنر
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلمعرفی تحقیق بررسی هنر پاپ و جهانی شدن در هنر
بخشهایی از متن تحقیق
هنر پاپ در واقع اولین و پیشروترین سبک در جامعه مصرفی است که به طور ضمنی، موفقیت و گسترش جهانی، آن را شرح می دهد. در ابتدا، این موضوع کاملاً مشخص است که هنر پاپ، به رغم اینکه تقریبا تمامی اشکالی را که مورد استفاده قرار می دهد، از زندگی روزمره وام گرفته است، در زمره رئالیسم قرار می گیرد. فقط کافی است که اثر الدنبرگ را در نظر بگیریم تا اذعان داریم که مشخص کردن مرز بین رئالیسم و سوررئالیسم در هنر پاپ کار مشکلی است. به علاوه باید به خاطر داشت که رئالیسم اجتماعی که حول و حوش سالا 1934 در اتحاد جماهیر شوروی سابق وجود داشت نیز در دستور کار هنر پاپ، چه از لحاظ سبک و چه از لحاظ محتوا قرار گرفت. در این حال هنر پاپ نه تنها محصول ناخودآگاه ابتکار فردی به حساب می آمد، بلکه نگریستن به آن به عنوان یک سبک معروف آمریکایی به طور اخص و جامعه مصرفی به طور اعم، اشتباه می نمود. دیدگاه مخالفی که به دلیل احساس گناه مرموزی، گاهگاه در اروپا توسعه می یافت، همچنان باقی ماند. به تحقیق، هنر پاپ، نه ادعایی بر سبک زندگی آمریکایی است، نه فرهنگی در رسانه های گروهی و نه حتی مدینه فاضله تکنوکراتها.
امروزه وقتی به گذشته نگاه می کنیم و پدیده پر اهمیت هنر پاپ را تمام و کمال، از نظر می گذرانیم، دیدگاهی عمیق تر و به دور از تعصب نسبت به آنچه تاکنون از آن استنباط شده به دست می آوریم. ولی سعی بر این نیست که بر محسنات عینی، بیش از اندازه تاکید شود، به خصوص که این وجه عینی در حیطه ای باشد که احساسات و عواطف در آن نقش اصلی را ایفا می نماید.
در حیطه این هنر هیچ اثری وجود ندارد که حداقل در مورد برخی نکات توسط اثر دیگری رد یا انکار شده باشد؛ به عنوان مثال: جیم داین که از نظر برخی منتقدان، خارج از محدوده این هنر قرار می گیرد، به عقیده برخی دیگر موقعیت اصلی و مرکزی را به خود اختصاص داده است.
دسته ای از هنرمندان، جایگاه ویژه ای را به این هنر دادند؛ آنها به شکلی ناخودآگاه این هنر را به کار گرفتند، از این رو که با هر دو نیاز احساسی و استعدادی آنها رابطه برقرار می نمود. با این وصف، یک احساس گناه مرموز، به دلیل پذیرش این سبک آمریکایی آشکار، آنها را بر آن می داشت که ولو گاه گاه، احساسات ضد آمریکاییشان را در قالب موضوعات دیگر به نمایش بگذارند. به نظر می رسد که از این روش عجیب اعتراض به حقایق هنر، در مورد عده ای قلیل، چشم پوشی می شد، و این عده عبارت بودند از: نمایندگانی ارائه دهنده هنر پاپ در قاره اروپا و در همان زمان، تقریبا تنها هنرمند آمریکایی مرتبط با هنر پاپ پیترسال بود که به گونه ای آشکار موضع معترضانه ای در برابر حقایق اجتماعی و سیاست آمریکایی گرفته بود.
در بریتانیا، بر عکس، هنر پاپ از یک موضوع موافق آمریکایی و نه تنها آگاهانه بلکه کاملا بی پروا، نضج رفت. ...
پدیده جهانی شدن سریع در هنر معاصر، که عمدتا در خلال دهه های 1980 و 1990 فراگیر شد، تا حدی پیآمد یک نگرانی فزاینده جهانی در مورد هنر اقلیت در کشورها بود. برای مثال کاملاً طبیعی بود که در ایالات متحده اشخاص علاقمند به اشکال مختلف هنر آفریقایی - آمریکایی، می بایست خود را به هنر مدرن آفریقا نیز معطوف سازند. بر همین منوال کسانی که هنر را یکی از راه های موثر در بیان وضعیت اقلیت آفریقایی - آمریکایی می شناختند، به طور طبیعی به سمت هنر جدیدی که توسط اعضای جامعه بومیان استرالیایی آفریده می شد، مجذوب گردیدند. البته عوامل دیگری نیز حرکت جهانی شدن در هنر را تسریع بخشید، از جمله کارآمدی رو به گسترش سیستم های جدید ارتباطات، همچنین کتاب ها و مجلات هنری، تلویزیون و اینترنت نیز همگی در آشنا ساختن هر چه بیشتر مخاطبان با آثار هنری در سراسر جهان بسیار موفق عمل کردند. حتی نمایشگاه های بین المللی که به کرات برپا می گردیدند، در تبشیر گوناگونی عرصه فرهنگی جهان، بسیار موثرتر و نتیجه بخش تر از موزه های بزرگ ظاهر شدند. در عین حال در این سال ها، چندین بینال جدید همانند بینال هاوانا و بینال استانبول به بینال های قدیمی همچون بینال ونیز و سائوپولو اضافه شدند. بینال هاوانا به طور اخص تاکید بیشتری را به روی آثار هنرمندان کشورهای جهان سوم مطعوف می کرد. ...
خرید و دانلود آنی فایل