مقاله غذاهای تقویت كننده حافظه

مقاله غذاهای تقویت كننده حافظه مقاله غذاهای تقویت كننده حافظه

دسته : -پژوهش ها

فرمت فایل : word

حجم فایل : 40 KB

تعداد صفحات : 15

بازدیدها : 202

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

مقاله غذاهای تقویت كننده حافظه

مقاله غذاهای تقویت كننده حافظه


قسمتی از متن:

فرآیندهای زیادی باعث گرفتگی رگ های قلب، پیدایش سلول های سرطانی و آسیب شبكه ارتباطی اعصاب در مغز می شوند.

سبزیجات و میوه ها دارای مواد آنتی اكسیدانی هستند. مغز برای خنثی كردن رادیكال های آزاد نیاز به آنتی اكسیدان ها دارد. رادیكال های آزاد به سلول های عصبی آسیب می رسانند و عمل واسطه های شیمیایی اعصاب را مختل می كنند.

وقتی سن شما افزایش می یابد، قدرت دفاعی بدنتان ضعیف می شود، در نتیجه اثر تخریبی رادیكال های آزاد افزایش می یابد.

آنتی اكسیدان ها، حالت ارتجاعی رگ ها و قوت ضربان های قلب را حفظ می كنند. 20 درصد خون خارج شده از قلب به مغز می رود. هر چیزی كه مانع از جریان خون به مغز شود، قدرت یادگیری و ذهنی فرد را كاهش می دهد.

وقتی كه جریان خون در مغز مختل شود، باعث سكته و خونریزی مغزی می شود؛ چنین چیزی خطرناك و كشنده است. به تدریج یك سری حملات مغزی ضعیف اتفاق می افتد كه در ابتدا باعث كاهش حافظه و فراموشی می شود و در نهایت رگ های مغزی آسیب می بینند و حالتی شبیه بیماری آلزایمر به وجود می آید.

افزایش هموسسیتئین خون (اسید آمینه ای كه از هضم پروتئین حیوانی در بدن تولید می شود) رگ های خونی را مجروح می كند و باعث پیدایش پلاك ( بافت زخمی و مجروح ) می شود.

یك بررسی نشان داد افزایش هموسسیتئین خون، حافظه مردان مسن را كاهش می دهد. مطالعات دیگری نیز ثابت كرده كه این امر باعث تنگ شدن سرخرگ های كاروتید ( رگ های بزرگی كه خون را به مغز می رسانند) می شود.

فشار خون بالا، سرخرگ ها و سیاهرگ ها را ملتهب می كند و باعث تنگ شدن آنها می شود و شرایطی را به وجود می آورد كه پلاك ها افزایش می یابد و سكته مغزی رخ می دهد.

افرادی كه به طور مزمن دارای فشار خون بالا هستند، با افزایش سن ، در یادآوری ، خلاصه كردن و بررسی مطالب دچار مشكل می شوند. اسكن مغزی نشان می دهد افراد دچار فشار خون بالا، بی سبب دچار حملات خفیف مغزی می شوند. محققین می گویند حتی افزایش جزئی فشار خون، تغییرات عمده ای در مغز به وجود می آورد.

تغذیه و نگهداری قدرت حافظه

1- مرحله اول، مصرف كمتر نمك و چربی های اشباع است. رژیمDASH  كه دارای میوه و سبزی فراوان و لبنیات كم چرب است، همان اثر داروها را در كاهش فشار خون بالا دارد.

2- اسیدهای چرب امگا-3 میزان حملات قلبی و افسردگی را كاهش می دهد. اسیدهای چرب غیر اشباعLDL را كاهش داده وHDL را افزایش می دهند.

3- زغال اخته و توت فرنگی و اسفناج منبع غنی آنتوسیانین هستند. آنتوسیانین توانایی سلول های عصبی را برای پاسخ به واسطه های شیمیایی حفظ می كند. همچنین مانع از تشكیل لخته های خونی می شود ( رقیق كننده های خون) . این سه ماده غذایی كشسانی رگ های خونی را حفظ می كند و انتقال پیام های عصبی را بهبود می بخشد .

سایر مواد غذایی مثل كلم قرمز، انگور، آلو و آلبالو نیز همین اثرات را دارند.

اسفناج دارای آنتی اكسیدان فراوانی است كه شامل بتا كاروتن ( پیش ساز ویتامینA)، ویتامینC و اسید فولیك است.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید