مقاله مقایسه شبکه های بی سیم و کابلی WiMax و Wi-Fi

مقاله مقایسه شبکه های بی سیم و کابلی WiMax و Wi-Fi مقاله مقایسه شبکه های بی سیم و کابلی WiMax و Wi-Fi

دسته : کامپیوتر و IT

فرمت فایل : word

حجم فایل : 55 KB

تعداد صفحات : 60

بازدیدها : 226

برچسبها : شبکه های بی سیم WiMax Wi-Fi

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله شبکه های بی سیم و کابلی، مقایسه WiMax و Wi-Fi، معایب و محاسن شبکه های بی سیم با بررسی استانداردهای بی سیم و اجزای تشکیل دهنده

در این مقاله پس از بیان کلیاتی در رابطه با شبکه های بی سیم و کابلی، مقایسه WiMax و Wi-Fi، به معایب و محاسن شبکه های بی سیم پرداخته شده. بررسی استانداردهای بی سیم و اجزای تشکیل دهنده از دیگر مباحث مورد بحث می باشد.

کلمه های کلیدی

شبکه های بی سیم، شبکه های کابلی، کیفیت سرویس (QoS)، فرکانس رادیویی (RF)، دستگاه مرکزی (AP-Access Point)

مقدمه :

در دنیای امروز با افزایش جمعیت و رشد شهرها ضرورت برقراری ارتباط و مفید و مؤثر بیش از پیش احساس می شود و همواره تغییر و تحول چشم گیری در این خصوص از سوی صاحبان صنعت ارتباطات در جهان صورت می گیرد. پیدایش ابزارهای ارتباطی اولیه نظیر مورس و تلگراف سبب شد تا انسانها خود را به یکدیگر نزدیک تر کنند و اختراع تلفن باعث گردید این نزدیکی بیشتر احساس شود.

تلفن یک پدیده خارق العاده در جهان ارتباطات از دیر باز مطرح بوده و تا ابد باقی خواهد ماند. سرانجام با به میان آمدن رایانه و آرپانت یا اینترنت امروزی افق جدیدی در عرصه ارتباط گشوده شد و به همین بهانه شبکه های ارتباطی پدیدار شدند.

گسترش جوامع اداری باعث شد شبکه های رایانه ای نیز رشد چشمگیری پیدا کرده و امروزه شاهد یک نبرد واقعی در این زمینه باشیم.

مبحث شبکه بسیار گسترده و پیچیده است. اما ما در اینجا به بررسی شکل نوینی از شبکه های رایانه ای و ارتباطی تحت عنوان Wireless یا بی سیم خواهیم پرداخت.

فناوری بی سیم مدتهاست که مورد استفاده قرار می گیرد. برقراری ارتباط تلفن همراه، و یا بین المللی و نیز برقراری ارتباط بین یگانهای نظامی گوشه ای از این فناوری است. اما تبادل اطلاعات از یک محل به محل دیگر دسترسی جدیدی در دنیای بدون سیم فراهم آورده و هر روز بر دامنه کاربران آن افزوده می شود.

تشریحی بر شبکه های بی سیم و کابلی

شبکه های محلی (LAN) برای خانه و محیط کار می توانند به دو صورت کابلی (Wired) یا بی سیم (Wireless) طراحی کردند. در ابتدا این شبکه ها به روش کابلی با استفاده از تکنولوژی Ethernet طراحی می شدند. اما اکنون با روند رو به افزایش استفاده از شبکه های بی سیم با تکنولوژی Wi-Fi مواجه هستیم...

شبکه های بی سیم

شبکه های بدون سیم از تکنولوژِ انتقل رادیویی استفاده می کنند و نیاز است کاربران برای استفاده از این شبکه ها به تجهیزات مربوط مجهز باشند. شبکه سازی بدون سیم هم به صورت محلی و گسترده ایجاد می شود با این تفاوت که با آنها شبکه محلی بی سیم و یا شبکه گسترده بی سیم اطلاق می شود. تکنولوژی Wireless به سرعت در حال پیشرفت است و نقش کلیدی را در زندگی ما در سرتاسر دنیا ایفا می کند.

ارتباطات رادیویی

خانواده ارتبا طات رادیویی بسیار گسترده است. شیوه های مختلف نیز در شبکه سازی بدون سیم مورد استفاده قرار می گیرد که در ذیل به آنها اشاره می کنیم.

1- RF (Radio Ferequency ) : که به فرکانس امواج رادیویی مشهور است. در این روش شبکه بین محدود 10 کیلوهرتز تا چند گیگابایت قرار می گیرد. آنتن های که این امواج را انتقال می دهند ممکن است به صورت تمام جهتی و یا جهتی خاص استفاده شود. شعاع انتشار این امواج بسیار زیاد است که البته برای نقاط دورتر امواج تقویت می شود. دیتا در این روش با سرعت 1 تا 11 مگابایت در ثانیا انتقال می یابد که ارتباطات در این محدوده نیازی به مجوز ندارد و تجهیزات ارتباطی نیز بصورت گسترده فراهم می باشد.

2- Microwave : مایکروویو شیوه دیگری از بی سیم می باشد. امواج مایکروویو تنها از یک جهت منتشر می شوند. سرعت انتقال متغیر بوده و از یک تا دو مگابایت بر ثانیه می باشد. ماکروویو شدیداً تحت تأثیر اتمسفر و نواسانات جوی نظیر رعد و برق قرار دارند. این سیستم ها در دو نوع زمینی و ماهواره ای موجود بوده و از آنتن های بشقابی دو طرفه برای رله امواج در نوع زمینی استفاده می شود. برای استفاده از تجهیزات ماکروویو نیز به اخذ مجوز است.

3- IR : یا مادون قرمز نوع دیگری از امواج رادیویی است. این امواج از طریق دیودهای نور گسیل LED و یا لیزری ILD تولید می شود. فرکانس امواج مادون قرمز بالا است، لذا سرعت انتقال دیتا از 1 تا 16 مگابایت در ثانیه می باشد...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید