گزارش کارآموزی در شركت سرمایه گذاری توسعه معادن

گزارش کارآموزی در شركت سرمایه گذاری توسعه معادن گزارش کارآموزی در شركت سرمایه گذاری توسعه معادن

دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 112 KB

تعداد صفحات : 57

بازدیدها : 321

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 6900 تومان

خرید این فایل

گزارش کارآموزی در شركت سرمایه گذاری توسعه معادن

گزارش کارآموزی در شركت سرمایه گذاری توسعه معادن

مرمریت یك سنگ دگرگونی به شمار‌می‌رود كه طیّ میلیون‌ها سال تحمّل فشار و حرارت بوجود آمده است. از بقایای معادن قدیمی كه دركردستان یافت می‌شود. یك معدن مرمریت نیز وجود دارد كه شاید قدمتی بیش از 500 سال داشته باشد. نیاز امروزه جوامع بشری به این گونه‌ سنگ‌های تزئینی باعث شده كه بازار خوبی برای آن‌ها فراهم باشد و متعاقب آن اكتشاف و استخراج بیشتری برای این سنگ صورت پذیرد. در ابتدا این سنگ‌ها به روش انفجاری استخراج می‌شدند، امّا اكنون با توجه به پیشرفت در علوم و صنایع مختلف روش‌های نوین‌تری مانند استفاده از دستگاه‌های حفاری و دستگاه سیم برش به‌كار می‌رود.

معادن مرمریت نیز بسان گذشته دارای سادگی در اكتشاف و استخراج نیستند. چه بسا معادنی كه به ظاهر، از نظر مسایل اكتشافی و ذخایر سنگی غنی بوده‌اند اما بعد از چند سال استخراج از آن‌ها متوقف شده و باعث ورشكسته شدن افراد و شركت‌ها شده‌اند.

بنابراین برای این‌كه بتوان یك معدن مرمریت خوب را شناسایی و اكتشاف و سپس استخراج نمود نیاز به یك تجربة گرانبها الزامی است. برای این‌كه یك معدن مرمریت و یا به‌طور كلی هرمعدنی عملكرد خوبی داشته باشد، باید هماهنگی خاصّی بین همة اجزا موجود در معدن اعم از بخش‌های اكتشاف و استخراج، كاركنان و ماشین‌آلات و كارگران وجود داشته باشد. شاید عملكرد بد یكی از این اجزاء دركلّ معدن اثر منفی گذاشته و باعث كاهش بازدهی معدن شود. پس وجود یك گروه آماده و هماهنگ درهر معدن ضروری به نظر می‌رسد. به هرحال می‌توان با بررسی اجزاء‌یك معدن و تشریح وظایف هر قسمت از معدن و چگونگی ایجاد رابطه در بخش‌های مختلف معدن به یك نتیجه‌گیری كلی در بحث عملكرد كل معدن رسید.

گرانیت سنگی آذرین اسیدی است و از معروف‌ترین و پر استفاده‌ترین سنگ‌ها به‌شمار می‌رود . گرانیت سنگی دانه درشت است و ابعاد دانه‌ها مساوی است. معمولاً دارای كوارتز فراوانی است و فلدسپات‌های زیادی هم دارد كه مقدار ارتوز ازپلاژیوكلازها بیش‌تر است. معمولاً دارای مسكویت یا بیوتیت است و مقداری هورنبلند و گاهی هم پیروكسن در آن وجود دارد. رنگ آن معمولاً روشن است ولی رنگ‌های تیره در آن دیده می‌شود معمولاً به‌رنگ‌های صورتی، سفید، خاكستری روشن، سیاه و سبز دیده می‌شود و ممكن است بلورین یا شیشه‌ای باشد و تركیبی شبیه‌ به گرانوریوریت دارد. گرانیت در استان كردستان نزدیك به 15 سال است كه مورد اكتشاف و بهره‌برداری قرار گرفته است و قبل از آن نسبت به چگونگی استخراج آن و اقتصادی بودن استخراج آن به علت پراكندگی و تكنونیزه بودن تردید‌هایی وجود داشت! امّا با گذشت چند سال و تمركز بیشتر بر روی آن ارزش آن بیش‌ از گذشته نمایان شد. در گذشته گرانیت در این منطقه از كشور تحت تأثیر معادن دیگر از جمله معادن سنگ مرمر و مرمریت و پوكه معدنی و معدن طلا قرار داشت اما در سالیان اخیر به علت اكتشاف عناصر كمیاب و استراتژیك در آن بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. بنابراین برای مصارف ساختمانی، از نظر اقتصادی مناسب نیست. چون این گرانیت از نوع گرانیت‌های دگرسان شده را پاكی وی به شمار می‌رود یك گرانیت مولد محسوب می‌شود و كانی‌سازی و تمركز عناصر اقتصادی در آن وجود دارد.

فهرست مطالب

عنوان

صفحه

بخش اول مرمریت

1

مقدمه

2

فصل اول: مشخصات معدن (شامل مشخصات: جغرافیایی – بهره بردار و تاریخچه معدن)

5

فصل دوم: زمین شناسی و مختصات كانسار و مادة معدنی و طرحهای اكتشافی

8

فصل سوم: مشخصات استخراجی معدن

13

فصل چهارم: حفاری و آتشباری

15

فصل پنجم: كارهای جانبی شامل (نگهداری – بارگیری و حمل و نقل – تهویه و آبكشی)

17

فصل ششم: ایمنی در معدنی

22

فصل هفتم: خدمات فنی و تأسیسات معدن

26

فصل هشتم: مدیریت و اقتصاد معدن

32

فصل نهم: نتایج و پیشنهادات - گزارشات و مراجع

34

بخش دوم: گرانیت

40

فصل دهم: مشخصات معدن (شامل مشخصات: جغرافیایی – بهره بردار و تاریخچة معدن)

41

فصل یازدهم: زمین شناسی و مختصات كانسار و مادة معدنی و طرحهای اكتشافی

43

فصل دوازدهم: مشخصات استخراجی معدن و حفاری و آتشباری

46

فصل سیزدهم: كارهای جانبی شامل (نگهداری – بارگیری و حمل و نقل – تهویه و آبكشی)

48

فصل چهاردهم: ایمنی در معدن و خدمات فنی و تأسیسات معدن

52

فصل پانزدهم: مدیریت و اقتصاد معدن

56

فصل شانزدهم: نتایج و پیشنهادات

58

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید