پروژه کارآفرینی کارخانه سیمان بجنورد

پروژه کارآفرینی کارخانه سیمان بجنورد پروژه کارآفرینی کارخانه سیمان بجنورد

دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 401 KB

تعداد صفحات : 60

بازدیدها : 181

برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

پروژه کارآفرینی کارخانه سیمان بجنورد در60 صفحه ورد قابل ویرایش

پروژه کارآفرینی کارخانه سیمان بجنورد در60 صفحه ورد قابل ویرایش

فصل اول: کار آفرینی چیست؟

كارآفرینی عبارت است از فرایند خلق چیزی جدید و پذیرش مخاطرات و سود حاصل از آن است.

به عبارت دیگر، كارآفرینی فرایند خلق چیزی جدید و باارزش است كه بااختصاص زمان و تلاش لازم و درنظر گرفتن ریسك های مالی، روانی واجتماعی و رسیدن به رضایت فردی و مالی و استقلال به ثمر می رسد.

این تعریف دارای چهار جنبه اساسی است:

1 - كارآفرینی مستلزم فرایند خلق است. خلق هرچیز ارزشمند و جدید. این خلق باید برای كارآفرین و مخاطبی كه این خلق برای او انجام شده است ارزش داشته باشد؛

2 - كارآفرینی مستلزم وقف زمان و تلاش كافی است؛

3 - درنظر گرفتن ریسك های اجتناب ناپذیر لازمه كارآفرینی است؛

4 - در كارآفرینی، رضایت شخصی از استقلال كاری به وجود می آید.

در تعاریف مربوط به كارآفرینی جنبه های مشتركی در همه تعاریف وجود دارد: ریسك‌پذیری، خلاقیت، استقلال و پاداش.

كارآفرین كیست؟

- كارآفرین كسی است كه فرصتی را كشف و برای پیگیری و تحقق آن، سازمان مناسبی را ایجاد می كند.

- كارآفرین كسی است كه عمدتاً به منظور كسب سود و رشد، كسب و كاری را تاسیس و اداره می كند كه مشخصات اصلی آن نوآوری و مدیریت استراتژیك است.

- كارآفرین كسی است كه سیاستگذاری كسب‌وكار با اوست و به حساب خود ریسك مالی آن را به عهده می گیرد.

- كارآفرین كسی است كه موسسه اقتصادی، خصوصاً كسب و كاری را كه معمولاً مستلزم ابتكار و ریسك قابل توجهی باشد سازماندهی و اداره می كند.

وجوه مشترك كارآفرینان

ریسك پذیری (ریسك های متوسط و حساب شده)؛ نیاز به توفیق؛ نوآوری، خلاقیت، ایده سازی؛ اعتماد به نفس؛ پشتكار زیاد؛ آرمان گرایی؛ پیشقدم بودن؛ فرصت گرا بودن (بیشتر در جستجوی فرصتها هستند تا تهدیدات)؛ نتیجه گرا بودن؛ اهل كار و عمل بودن؛ آینده گرایی.

صفات اشخاص كارآفرین

كارآفرینان اعتدال در میزان خطر را ترجیح می دهند.

فعالیتهای بامیزان خطر معتدل، آنهایی هستند كه مهارت و كوشش شخص نقش اصلی را ایفـا می كند. ممكن است شرایط مساعد هم در آن نقشی داشته باشد، اما تاثیر آن به وسیله مهارت و كوشش شخصی به حداقل رسیده تا نتیجه كار جزء مسئولیتهای خود شخص باشد.

كارآفرینان از خطر استقبال می كنند، در صورتی كه خطر محاسبه شده باشد.

به عبارت دیگر، آنها مسئولیت فعالیتهایی را كه در آنها هیچ امكان موفقیتی وجود نداشته باشد و یا یك خودكشی مالی باشد را به عهده نمی گیرند. كارآفرینان برای قبول خطر باید جرئت داشته باشند و بدین وسیله سرنوشت خود را رقم مــی زنند. اما در شرایط نامطمئن تمام جوانب را برای حل مشكلات در نظر گرفته و بنابر تناسبشان، آنها را طبقه بندی می كنند. كارآفرینــان مسئولیت شخصی را قبول مـــی كنند.

یكی از انگیزه های اصلی برای دنبال كردن آینده، كارآفرینی است. او ترجیح می دهد كه خودش تصمیم بگیرد و در جریان آن، تمام كوشش، دانش، مهارت و سرمایه خود را نیز به كار می گیرد. اگر شكست بخورد، فقـط مـی‌تواند خود را مقصر بداند و اگر موفق بشود، فقط صلاحیت كارآفرینی خود را تایید كرده است.

كارآفرینان اعتماد به نفس دارند.

خلاصه اهم رویه های حسابداری :

دارائیهای ثابت

دارائیهای ثابت بر مبنای تمام شده در حسابها ثبت می شود . مخارج بهسازی و تعمیرات اساسی که باعث افزایش قابل ملاحظه در ظرفیت یا بهبود اساسی در کیفیت ، بازدهی یا عمر مفید دارائیها ثابت می گردد ، بعنوان مخارج سرمایه ای محسوب و طی عمر مفید دارائیهای مربوطه مستهلک می شوند . هزینه های نگهداری و تعمیرات جزئی ، هنگام وقوع ، بعنوان هزینه های جاری تلقی و به حساب سود و زیان دوره منظور می گردد . استهلاک دارائیهای ثابت با توجه به عمر مفید برآوردی دارائیهای مربوطه بر اساس نرخ ها و روشهای  صفحه بعد محاسبه می شود :

دارائی

نرخ

روش

ساختمان و مستحدثات

7.8.10 درصد 10 ساله

نزولی

ماشین آلات و تاسیسات

الف) 10.12.15.25.35 درصد

ب ) 4.5.8.10.15 ساله

خط مستقیم نزولی

وسایط نقلیه

25.30.35 درصد

خط مستقیم نزولی

اثاثیه اداری و منصوبات

10 ساله

خط مستقیم

ابزار آلات و قالبها

الف) 4.8.10.15 ساله

ب ) 10.12.15.25.30.100 درصد

خط مستقیم نزولی

دارائیهای ثابتی که در خلال ماه تحصیل و مورد بهره برداری قرار می گیرد ، استهلاک از اول ماه بعد محاسبه و در حسابها منظور در مواردی که هر یک از دارائیهای استهلاک پذیر پس از آمادگی جهت بهره برداری به علل مختلف برای مدتی مورد استفاده قرار می گیرد ، میزان استهلاک آن برای مدت یاد شده معادل 30% نرخ استهلاک منعکس در جدول بالا می باشد .

موجودی مواد و کالا :

موجودی مواد و کالا به اقل بهای تمام شده و خالص ارزش فروش تک تک اقلام / گروههای اقلام مشابه ارزشیابی می شود . در صورت فزونی بهای تمام شده نسبت به خالص ارزش ، مابه التفاوت به عنوان ذخیره کاهش ارزش موجودی شناسایی می شود . بهای تمام شده موجودیها با بکارگیری روشهای زیر تعیین می گردد :

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید