پروژه کارآفرینی شركت نساجی تك تاب ظریف (سهامی خاص)

پروژه کارآفرینی شركت نساجی تك تاب ظریف (سهامی خاص) پروژه کارآفرینی شركت نساجی تك تاب ظریف (سهامی خاص)

دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 56 KB

تعداد صفحات : 42

بازدیدها : 172

برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

پروژه کارآفرینی شركت نساجی تك تاب ظریف (سهامی خاص)در 42 صفحه ورد قابل ویرایش

پروژه کارآفرینی شركت نساجی تك تاب ظریف (سهامی خاص)در 42 صفحه ورد قابل ویرایش

 

چکیده................................................................................................................................ 1

فصل اول: معرفی شركت نساجی تك تاب ظریف

بخش اول: تاریخچه شركت............................................................................................... 4

بخش دوم: سرمایه و سهام شركت.................................................................................. 4

بخش سوم: موضوع شركت.............................................................................................. 5

بخش چهارم: مركز اصلی شركت..................................................................................... 5

بخش پنجم: اجزای شركت................................................................................................. 5

بخش ششم: اداره امور شركت......................................................................................... 6

بخش هفتم: سال مالی و صورتحساب شش ماهه............................................................. 6

بخش هشتم: وضعیت پرسنل............................................................................................. 7

فصل دوم: حسابداری

بخش اول: حسابدار........................................................................................................... 9

بخش دوم: تعریف حسابداری........................................................................................... 9

بخش سوم: وضعیت مالی............................................................................................... 10

بخش چهارم: حساب....................................................................................................... 11

بخش پنجم: ثبت رویدادهای مالی در اسناد حسابداری.................................................. 12

بخش ششم: سند پرداختی.............................................................................................. 15

بخش هفتم: لیست بیمه.................................................................................................... 16

بخش هشتم: تنخواه گردان............................................................................................. 17

بخش نهم: تراز آزمایشی حساب های دفتر كل.............................................................. 18

بخش دهم: صورت های مالی طبقه بندیشده.................................................................. 19

بخش یازدهم: بستن حساب ها....................................................................................... 33

فصل سوم: نتیجه گیری

نتیجه‌گیری ..................................................................................................................... 38

منابع................................................................................................................................ 39

 

 

 

چكیده:

شركت تك تاب ظریف در سال 1380 به ثبت رسیده و از سال 1382 تولید خود به صورت عادی آغاز كرد. سهام این شركت به میزان 100 سهم 000/000/25 ریالی به مبلغ 000/000/500/2 ریال می باشد. این شركت به صورت سهامی خاص اداره می گردد. تولید گونی فعالیت اصلی شرت می باشد. مجموع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده بازرسی یا بازرسان اجزای شركت هستند. شركت تولید هیئت مدیره ای متشكل از 3 نفر اداره می شود. مدیر عاملی از بین هیئت مدیره وظیفه انجام كارهای جاری شركت را به عهده دارد. شركت در كل 105 نفر پرسنل دارد: 15 نفر در دفتر مركزی و 90 نفر در كارخانه.

قسمت مالی شركت توسط مدیر مالی واداری اداره می شود. و حسابدار، منشی و انبار دار زیرنظر او فعالیت می كنند.یك حسابدار وظیفه هایی مانند: ثبت اسناد مثبته و انتقال آنها به دفتر روزنامه ، كل ومعین، تهیه وتنظیم لیست بیمه و تهیه صورت های مالی را به عهده دارد.

ابتدایی ترین كار یك حسابدار دریافت اسناد مثبته، تجزیه و تحلیل آنها و ثبت آن در اسناد حسابداری است. وضعیت مالی هرشركت با دارایی، بدهی و سرمایه مشخص می‌شود كه اجزای معادله حسابداری را تشكیل می دهند. دارایی هامنابع اقتصادی یك شركت است كه انتظار می رود در آینده منفعتی برای شركت داشته باشد. بدهی ها تعهدات شركت در برابر افرادی خارج از شركت هستند و سرمایه تعهدات شركت نسبت به مالكین شركت . بنابراین:

دارایی= بدهی + سرمایه

برای طبقه بندی اطلاعات حسابداری ابزاری تحت عنوان حساب وجود دارد كه در دفتر كل موجود می باشد. در طی دوره حسابدار با زدن سندهایی مانند بیمه، تنخواه گردان، بانك و ... وظایف خود را انجام می دهد. در پایان دوره باید وضعیت عملكرد موسسه مشخص شود. صورتحساب سود و زیان و ترازنامه و صورت حساب سرمایه صورت های مالی هستند كه عملكرد موسسه را نشان می دهند و اطلاعاتی را در اختیار علاقه مندان به اطلاعات مالی شركت قرارمی دهند. در پایان نیز با بستن حساب های موقت و تهیه ترازآزمایشی اختتامی چرخه حسابداری كه در طول هر دوره مالی تكرارمی شود، به اتمام می رسد.

بخش هفتم: لیست بیمه

لیست بیمه ماهانه توسط حسابدار تهیه شده تا برای پرداخت حق بیمه، اطلاعات به طور كامل به تامین اجتماعی ارائه گردد. لیست بیمه در برنامه اكسل واحد حسابداری به طور آماده وجود دارد و ماهانه اطلاعات، وارد آن می شود. در بالای لیست، شماره كارگاه كه در سازمان تامین اجتماعی مشخص است، نام كارگاه یعنی شركت تك تاب ظریف،  نام كارفرما كه همان نام شركت است ، نشانی كارگاه ونام شعبه تامین اجتماعی كه حق بیمه باید به آن شعبه واریز گردد. وجود دارد.

در قسمت بعد مشخصات بیمه شده به طور كامل وارد می شود، یعنی نام، نام خانوادگی، شماره شناسنامه یاگذرنامه، نام پدر، شماره بیمه شده، شغل و جنسیت، روزهای كاركرد شامل تاریخ آغاز به كار، تاریخ ترك و روزهای كاركرد.

مرحله بعد وارد كردن میزان حقوق ومزایای هر كارگر می باشد. دستمزد روزانه، ماهانه، مزایای ماهانه مشمول، جمع دستمزد و مزایای ماهانه مشمول  ، جمع دستمزد و مزایای ماهانه مشمول و غیر مشمول و حق بیمه سهم بیمه شده باید به تفكیك واردگردد. سپس كسورات و مبلغ قابل پرداخت به هر یك از كاركنان مشخص می شود. در زیر صفحه نیز جمع حق بیمه سهم كارفرما،جمع 3% بیمه بیكاری وجمع كل بیمه پرداختی وجود دارد كه با محاسبات لازم در جای خود مبالغ آن وارد می شود. مهرو امضای مدیر عامل نیز نشان دهنده تایید كارفرما برای پرداخت حق بیمه و صدور چك بیمه است.

لازم به ذكر است 30% حق بیمه در هر ماه تا ماه بعد فرصت پرداخت دارد و كلیه حقوق و مزایای كاركنان به جز عیدی و ماموریت و حقوق و مزایای بیشتر از سقف بیمه مشمول قانون بیمه بوده و باید حق بیمه آن پرداخت گردد.

ثبت حق بیمه در سند حسابداری بدین شرح است.

هزینه حقوق و دستمزد، مزایای حقوق به تفكیك به عنوان هزینه شركت و هزینه بیمه بدهكار شده و در مقابل حساب های پرداختنی با معین تامین اجتماعی و طلب كاركنان بستانكار می شود، تا زمان پرداخت آنها حساب های پرداختی بدهكار شود.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید