پایان نامه تاثیر تامین مالی به هنگام بر عملکرد اجرایی طرح های بزرگ برق آبی

پایان نامه تاثیر تامین مالی به هنگام بر عملکرد اجرایی طرح های بزرگ برق آبی پایان نامه تاثیر تامین مالی به هنگام بر عملکرد اجرایی طرح های بزرگ برق آبی

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 1385 KB

تعداد صفحات : 108

بازدیدها : 423

برچسبها : تامین مالی به هنگام عملکرد اجرایی طرح برق آبی

مبلغ : 9500 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه بررسی تأثیر تأمین مالی به هنگام بر عملکرد اجرائی طرح های بزرگ برق آبی کشور در شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران

پایان نامه جامع کارشناسی ارشد مدیریت دولتی- گرایش مدیریت مالی

بررسی تأثیر تأمین مالی به هنگام بر عملکرد اجرائی طرح های بزرگ برق آبی کشور در شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران (حوزه آبگیر خلیج فارس غرب و جنوب غرب کشور)

To study the effect of on-time funding the performance of implementation of larg national hydroelectric plans in Iran Water & Power resurces development Company IWPCO (Persian Gulf Basin In West & South West)

در کشور ما اجرای پروژه های عمرانی عمدتا از محل منابع عمومی توسط دولت تأمین می شود، از سوی دیگر به نظر می رسد مدیریت مالی طرح ها در خصوص تأمین مالی به هنگام، به صورت کارا عمل نمی کند. مشکلاتی که گریبان گیر این طرح ها می باشد به طور مثال عبارت است از:

a) طولانی شدن دوره اجرا و نهایتا تاخیر در بهره برداری

b) افزایش هزینه های کارفرمایی

c) هزینه های تعدیل های پیمانکاران

با رشد 7 تا 8 درصدی مصرف برق در کشور نیاز سالانه حدود 5 هزار مگاوات ظرفیت جدید شبکه برق کشور می باشد. زمان دسترسی به منابع مالی بدون هیچ کم و کاستی برای احداث نیروگاه های جدید گذشته است و اکنون باید برای غلبه براین چالش راهکار دیگری پیدا کرد. اکنون می طلبد که با تکیه بر علم و دانش و به کارگیری فن آوری های جدید به دنبال حل مشکل ها و رفع چالش ها بود. با توجه به لزوم استفاده از انرژی های تجدید پذیر می توان گفت که به جای سوخت های فسیلی، برق از طریق انرژی های تجدید شونده مانند نیروگاه های برق آبی تولید می گردد.

به گفته منابع ذی صلاح حوزه انرژی تولید هر کیلووات برق توسط منابع انرژی تجدید پذیر مثل باد، آب، خورشید، زمین گرمایی، امواج دریا، جزر و مد از تولید 2 تن گاز منو اکسید کربن که یکی از عوامل گرم شدن زمین است جلوگیری می کند و یا تولید هر کیلووات برق توسط منابع انرژی تجدید پذیر معادل کاشت 80 درخت برای تصفیه هوا عمل می کند. این عوامل منافع مادی قابل محاسبه ای دارد که این تحقیق سعی در محاسبه و نشان دادن آن دارد. به جز منافع مادی ذکر شده منافع فراوان غیر مادی نیز وجود دارد که در صورت لزوم قابلیت معادل سازی به واحد پولی را دارد. تمامی موارد ذکر شده دال بر اهمیت تأمین مالی به هنگام، جهت اجرای طرح های نیروگاهی برق آبی می باشد.

به عبارتی دیگر هزینه فرصت از دست رفته حاصل از دیر شدن بهره برداری از نیروگاه های برق آبی با توجه به تولید انرژی بدون استفاده از سوخت های فسیلی چقدر می باشد؟

می توان راهی و یا روشی برای تسریع در تأمین مالی این گونه طرح ها پیشنهاد داد تا این هزینه فرصت از دست رفته به حداقل کاهش و به تبع آن بازده سرمایه گذاری افزایش یابد؟

با توجه به این که طرح های نیروگاه های برق آبی از جمله طرح های بزرگ و زیربنایی می باشند و جهت اجرای آن ها نیاز به سرمایه گذاری های فراوانی است و تاخیر در تأمین منابع مالی مورد نیاز باعث به درازا کشیده شدن دوران ساخت شده که آن نیز باعث افزایش قیمت تمام شده می شود این تحقیق در پی آنست که میزان همبستگی زمان دریافت اعتبارها و عملکرد فیزیکی طرح را اندازه گیری و سنجش نماید.

اهداف پژوهش:

1. تعیین تأثیر تأمین مالی به هنگام، بر عملکرد اجرایی طرح های عمرانی در حوزه های جغرافیایی مختلف (غرب و جنوب غرب کشور)

2. تعیین تأثیر طولانی شدن طرح بر منافع پیش بینی شده.

3. شناسایی روش های تأمین منابع مالی به هنگام در طرح های عمرانی

- اولویت بندی طرح ها بر اساس بازده سرمایه و هدایت منابع مالی در جهت تسریع در اتمام طرح های ناتمام

- شناسایی روش مناسب (بهینه) جهت ارائه پیشنهاد بهترین روش تأمین منابع مالی جهت انجام و اجرای طرح های عمرانی به سازمان.

مدل تامین مالی به هنگام و تاثیر آن بر عملکرد فیزیکی طرح های نیروگاه های برق آبی و پیشرفت آنها

مدل تامین مالی به هنگام و تاثیر آن بر عملکرد فیزیکی طرح های نیروگاه های برق آبی و پیشرفت آنهاساختار تأمین مالی جهت اجرای طرح های نیروگاهی برق آبی در جهان

در این گزارش ساختار تأمین مالی 17 سد بزرگ در سراسر جهان تجزیه تحلیل گردیده است (جدول موجود در پایان نامه ی دانلودی) در این جدول نشان داده می شود که منابع مالی مورد استفاده برای طرح های بزرگ سدسازی به طور کلی ترکیبی از بسیاری از مؤسسات مالی و اعتباری می باشد. بسته تأمین مالی برای هر طرح سفارشی و متناسب با ویژگی ها و شرایط محیطی اجتماعی و اقتصادی آن طرح است و مدل ساختار تأمین مالی هر طرح با دیگری تفاوت دارد ولی با درک بهتر از ساختار تأمین مالی این طرح ها می توان سه مدل ساختار تأمین مالی متفاوت را بر اساس منبع اصلی طبقه بندی کرد که به شرح زیر است:

I. طرح های توسعه ای

II. طرح های ملی

III. طرح های تجاری

البته این سه مدل تنها یک الگوی کلی است و نمی توان گفت که هر طرحی به تنهایی دقیقا از یک مدل خاص پیروی می کند اما می توان بین این ساختارهای تأمین مالی برای طرح های بزرگ سدسازی تحت یک مدل خاص گروه بندی نمود...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید