پایان نامه استراتژی ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از سوختهای تجدیدپذیر در ناوگان حمل و نقل عمومی (مطالعه شهر تهران)

پایان نامه استراتژی ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از سوختهای تجدیدپذیر در ناوگان حمل و نقل عمومی (مطالعه شهر تهران) پایان نامه استراتژی ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از سوختهای تجدیدپذیر در ناوگان حمل و نقل عمومی (مطالعه شهر تهران)

دسته : عمران

فرمت فایل : word

حجم فایل : 1902 KB

تعداد صفحات : 181

بازدیدها : 275

برچسبها : دانلود پایان نامه پژوهش پروژه

مبلغ : 11000 تومان

خرید این فایل

پایان نامه استراتژی ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از سوختهای تجدیدپذیر در ناوگان حمل و نقل عمومی (مطالعه شهر تهران)

پایان نامه استراتژی ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از سوختهای تجدیدپذیر در ناوگان حمل و نقل عمومی (مطالعه شهر تهران)

كلیات 

تهران به عنوان بزرگترین تجمع شهری بین استامبول و بمبئی دارای پتانسیل زیادی برای توسعه اقتصادی است . دو هدف اولویت دار كه  برای شهر تهران مطرح شده است ، بهبود كارایی سیستم حمل و نقل و كاهش آلودگی می باشد . بخش حمل و نقل به عنوان یك فاكتور و عامل اساسی در رشد و پیشرفت هر شهر و كشوری مطرح بوده است . توسعه و تجهیز این بخش موجب افزایش ارتباط ، تخصص گرایی مكانهای تولید و گامی موثر در افزایش شفافیتها و در نتیجه نیل به سمت و سوی بازار رقابت كامل و استفاده كارا از منابع و امكانات محسوب می شود. ساختارفضایی شهر تهران به گونه ای است كه طراحی یك نظام حمل و نقل نوین را با مشكل مواجه می سازد،  

توسعه شهری و حملونقل  

حمل و نقل و توسعه آن باعث می گردد ، بشر با تخصصی كردن مكانی تولید بر حسب مزیت های نسبی مكانها و ایجاد زمینه تولید انبوه ، بهره وری منابع طبیعی اقتصادی را افزایش دهد و با انتخاب مناطق مناسب برای زندگی خود به لحاظ شرایط اقلیمی و ایمنی در مقابل خطرات گوناگون بر مطلوبیت زندگی خود بیفزاید.[۴۰]همچنین حمل و نقل نقشی اساسی درتوسعه ارتباطات و در نتیجه شفافیت و نیل به سمت و سوی بازار رقابت كامل ایفا می كند. 

ناوگان حمل و نقل درون شهری در زمره متراكم ترین بخش حمل و نقل محسوب می شود و ناوگان اتوبوسرانی تهران در حال حاضر پذیرای حدود ۴۰% سفرهای درون شهری می باشد. غالب این سفرها از نوع تحركات ، دورانی ، هدفمند و تفرجی هستند.[۲۴

ناوگان حملونقل عمومی  

درحال حاضر ناوگان حمل و نقل درون شهری تهران به دو بخش تقسیم می شود و هر بخش در برگیرنده زیر بخش هایی است كه برخی نظیر مترو و اتوبوسرانی در قالب یك سیستم[1] كار میكنند .  

ناوگان حمل و نقل درون شهری تهران عبارتست از : 

۱‐  ناوگان حمل و نقل درون شهری عمومی ، شامل :  

الف : مترو   ب : اتوبوس   ج: تاكسی  

د : مسافر كشی شخصی 


[1] ‐  system: به مجموعه ای از اجزا گویند كه با هم در ارتباط هستند و از همكاری و هماهنگی آنها هدف واحدی دنبال می شود .  

تاریخچه تأسیس  

نخستین وسیله حمل و نقل عمومی که در پایتخت کار خود را آغاز کرد واگن های یاسب بود و توسط بلژیکهای  راه اندازی شد ، آنها پس از ایجاد راه آهن حضرت عبدالعظیم به فکر تاسیس چند خط حمل و نقل مسافر در شهر تهران افتادند و در خیابانهای ری ، لاله زار ، ناصریه ( ناصر خسرو فعلی ) ، سپه ( امام خمینی )و شاهپور ( وحدت اسلامی ) ریل کار گذاشتند و پس از نصب ریل در این خیابانها مسافران با واگن اسبی که از روی ریل عبور می کرد، جابجا می شدند. کرایه این واگن ها ۵ شاهی بود و از ساعت شش صبح تا ۹ شب کار می کردند.   

عرضه خدمات ، درآمدها و هزینهها    

در حال حاضر شركت واحد اتوبوسرانی تهران با بیش از ۵۴۶۰ دستگاه اتوبوس و با جابجایی روزانه قریب به سه میلیون مسافر نقش عمده ای در جابجایی مردم برای سفرهای درون شهری ایفا می كند. تعداد خطوط این شركت تا پایان اردیبهشت ۱۳۸۶ به بیش از ۲۹۲ خط افزایش یافته است. 

طبق آمار مسافر كیلومتر پیموده شده توسط ناوگان ۷۴۰۶ میلیون و سوخت مصرفی در سال بیش از ۱۵۴ میلیون لیتر نفت گاز می باشد. هزینه سوخت مصرفی برای هر مسافر – كیلومتر در حدود ۱۲ ریال است. اكنون هشت نوع دستگاه با میزان مصرف مختلف سوخت در ناوگان اتوبوسرانی استفاده می شود و عمده سوخت مصرفی ناوگان نفت گاز می باشد . اتوبوس بنز ۳۵۵ بیشترین فراوانی را در ناوگان دارد. 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید