مقاله جنگ لجستیک کره

مقاله جنگ لجستیک کره مقاله جنگ لجستیک کره

دسته : علوم سیاسی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 28 KB

تعداد صفحات : 82

بازدیدها : 329

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 6500 تومان

خرید این فایل

مقاله جنگ لجستیک کره

مقاله جنگ لجستیک کره 

در جنگ كره احتمال بروز مشكلات لجستیكی می رفت و از این روی درسهای لجستیكی فرا گرتفه شده از جنگ جهانی دوم در حل این مشكلات به كار گرفته شدند. در ابتدای جنگ چند مشكل لجستیكی از چشم طرح ریزان دور مانده بود:

1-   شبه جزیره كره پنج هزار مایل دریایی از آمریكا فاصله داشت.

2-   در كره بنادر و سیستم ترابری زمینی مناسبی وجود نداشت.

3-   نیروهای كمونیست اكثر مناطق صنعتی جنوب را تحت كنترل داشتند.

4-   نیروهای كره شمالی با وجود مهارت به جای مانده از نیروهای ژاپنی به مهارت زیادی دسترسی داشتند. از سوی دیگر آنها با تجهیزات آمریكایی به جای مانده از جنگ جهانی دوم نیز دسترسی داشتند و ارتش سرخ پوستان نیز جنگ افزارهای روسی را در اختیار آنها قرار می داد.

تامین

دولت امریكا نگرانی عمیقی در خصوص امكان ایجاد نسنجیده توان نظامی برای حمایت از دولت كره جنوبی بود. خط مشی نظامی آمریكا حكم می كرد تا قبل از فراخوان نیروهای نظامی، تجهیزات مورد نیاز آنها را فراهم شده باشد. نظر فرمانده كل نیروی زمینی ارتش بر این بود كه ابتدا باید به سرعت اقلام آموزشی را تامین كرد و اقلام بالقوه رزمی مورد نیاز را با كمی تاخیر از بخش صنعتی تامین كرد. از این رو در وحله اول اقلام ضروری تامین گردیدند.

جنگ كره در بهبوهه اولایل جنگ سرد شكل گرفت و این زماین بود كه آمریكا در صدد حفظ اروپای غربی به عنوان خط مقدم مقابله با كمونیسم بود. نگرانی اصلی وزارت دفاع این بود كه این بیم وجود داشت كه با وجود اینسرعت سریع ارسال تجهزیات به پایگاه های آمریكایی در سرتاسر جهان، بخش های صنعتی قادر به جبران سریع موجودی های ارسال شده نباشند و ارتش با بحران تجهیزاتی روبرو شود.

استاندارد سازی

با تغییر مفاهیم و پذیرش مفهوم سیستم های تسلیحاتی به اهمیت فزاینده استاندارد سازی قطعات، مولفه ها و سیستم ها در سرویس های نظامی نیز پی برده اند. در طول جنگ جهانی دوم برای رفع نیازهای جنگ، اقلام انبوه و غیر استانداردی تولید شده بودند. بیشتر این اقلام در انبارها باقی مانده بودند و هزینه پشتیبانی، عرضه حمل و نقل و نگهداری آنها بالا بود.

نوعی استاندار سازی مورد نیاز بود. زیرا استانداردسازی باعث:

- تسهیل پشتیبانی لجستیكی

- كاهش تعداد اقلام آماده و مجرای لجستیك

- صرفه جویی با خرید مقادیر بیشتر

- كاهش نیازمندیهای نت و آموزش عملیاتی و نیازمندیهای فنی سالانه

- و فراهم كردن كارایی عملیاتی بیشتر می شد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید