مقاله رابطه دیسک کمر با ورزش

مقاله رابطه دیسک کمر با ورزش مقاله رابطه دیسک کمر با ورزش

دسته : پزشکی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 74 KB

تعداد صفحات : 33

بازدیدها : 442

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

مقاله رابطه دیسک کمر با ورزش

مقاله رابطه دیسک کمر با ورزش

 فهرست مطالب:

مطالبی که باید درباره کمربدانیم

دیسک کمر

توصیه هایی برای جلوگیری ازدیسک کمر

روشهای تسکین

منابع

............................................................

چکیده هایی از متن:


چگونه از کمر خود مراقبت بکنیم؟
همه ما عادت به نادیده گرفتن کمر خودداریم تا زمانیکه یک روز به صورت غیر منتظره ای فریادبر خواهیم آورد که وای از این کمر درد! چرا من؟
کمر درد یکی از مشکلات شایع بشر می  باشد. ما انسانها به عنوان صاحبان کمر خود بایستی برای داشتن یک کمر سالم و مناسب، مراقبتهای لازم را انجام دهیم. مجموعه زیر شما را در انجام این امر یاری خواهد کرد.
لازم است که بدانیم برای کمر درد هیچ راه حل ساده ای وجود ندارد. اگر چه پزشک، شما را به سمت مسیر بهبودی هدایت می کند، ولی داشتن یک کمر سالم و بدون درد کاملاً به خود شما بستگی دارد. تنها شما می توانید وضعیت نشستن خود را بهبود ببخشید و از فشا رهای وارده به کمر در ضمن فعالیتهای روزانه جلوگیری کنید. همچنین تنها شما هستید که با دنبال کردن یک برنامه ورزشی روزانه کمک به قوی کردن عضلات شکم و پشت خود می کنید. با انعطاف پذیری و قوی نگه داشتن ستون فقرات خود، سه قوس طبیعی پشت خود را در وضعیت طبیعی حفظ خواهید کرد. همچنین راستای ستون فقرات موزون خواهد ماند.

...

دیسک کمر

در رابطه با دیسک کمر ابتدا به بررسی شکل های مختلف دیسک زمانی که دچار آسیب دیدگی می شوند و طرز قرار گرفتن آن می پردازم .لازم بذکر است که دیسک بین دنده ای  از غضروفی به شکل صفحات گرد ساخته شده و بین آنها مایعی ژلاتینی برای جذب شوک ها و فشار های زیاد وجود دارد . همانطور که در شکل زیر مشاهده می کنید از بالا به پایین شکل هر دیسک یک نوع وضعیت را نمایش می دهد . اولین دیسک بین مهره ای نمونه سالم یک دیسک را نمایش می دهد .دومین دیسک نمونه یک دیسک رو به انحطاط و فاسد را نشان می دهد فاصله دو مهره کم شده و مایع بین دیسک از بین رفته است . دیسک سوم نشان دهنده دیسک آسیب دیده ایست که تحت فشار قرار گرفته و مایع بین دیسک از محل خود به خارج هدایت و بصورت برآمدگی بر روی عصب سیاتیک فشار وارد می کند ولی هنوز بدنه دیسک پاره نشده است . دیسک چهارم نمونه دیسکی است که به فتق مبتلا شده و مایع بین دیسک از آن خارج شده و براحتی بر روی عصب همان ناحیه فشار وارد کرده است .شکل دیسک پنجم نشان دهنده دیسک نازک شده است در این وضعیت فاصله بین مهره ای کم شده و استخوان های مهره ها فضا را برای عصب سیاتیک تنگ می کند .

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید