مقاله مهندسی مجازی

مقاله مهندسی مجازی مقاله مهندسی مجازی

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 14 KB

تعداد صفحات : 22

بازدیدها : 192

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 4200 تومان

خرید این فایل

مقاله مهندسی مجازی

مقاله مهندسی مجازی

فهرست:

دومین كنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش از اقتصاد صنعتی تا اقتصاد اطلاعاتی

علل شكست پروژه های IT

اندازه گیری حجم تجارت الكترونیك

سازماندهی شبكه همكاریهای مجازی

چالشهای ایجاد پرونده الكترونیك سلامت

سلامت الكترونیك

تاریخچه آموزش الكترونیكی در جهان 

تاریخچه آموزش از راه دور در ایران

تفاوت بین برنامه های ارائه شده بصورت online و كلاس درس


دومین كنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش از اقتصاد صنعتی تا اقتصاد اطلاعاتی

آنچه كه سالیان متمادی موجب تفاخر و مباهات ایرانیان در سراسرجهان بوده، توجه به دانش، دانش اندوزی و انتقال آن به سایرین بوده است. چندین قرن درخشش تمدن ایرانی - اسلامی نیز در گرو توجه به این امر مهم شكل گرفته و پیام تاریخی این مرز وبوم دانایی محوری بوده است.
امروز نیز با ورود به عصر جدیدی از دانش واطلاعات و تباین شاخصه جامعه اطلاعاتی بر مبنای فناوریهای اطلاعات و ارتباطات با سایر شاخصه های توسعه ملی و جهانی، این تصور كه ممكن است سنتهای گذشته فاصله كشور ما را با كشورهای پیشرفته جهان بیشتر كند، باایجاد تحولی جدید تغییـر یافتـه است بـــــه گونـه ای كه حركت نویدبخش جدید می تواند به عنوان مطلبی دیگر در راستای جنبشی همگون با پیشرفتهای علمی جهان تلقی شود.
رویكرد دانش گرا و دانایی محور فناوری اطلاعات و ارتباطات كه اكنون درIKT2005 بـــه عنوان مهمترین جریان علمی كشور در حوزه ICT متجلی شده است، عرصه جدیدی است كه ایرانیان بتوانند با تكیه بر توانایی های گذشته خود، ابزارهای فناوری جدید را چنان به خدمت بگیرند كه فاصله زیاد كشورمان با قافله جامعه اطلاعاتی جهانی را كاهش دهند. حال كه عزم كلیه دست اندركاران كشور بر این است تا با حمایت از این فناوری، بخشی از كاستی های گذشته را جبران كنند، بر خردمندان و دانش مداران فرض است كه باتمام توان در این حركت مشاركت نمایند. مطلب بالا توسط آقای دكتر احمد فهیمی فرد، در دومین كنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش به عنوان رئیس كنفرانس مطرح شد.

...

علل شكست پروژه های IT

خانم مهندس مریم اخوان، آقای مهندس جعفر حبیبی و آقای مهندس مسلم علی محمدلو مشتركاً طی مقاله ای به بررسی دلایل شكست پروژه های فناوری اطلاعات پرداختنــــد و راه كارهایی را برای پیشگیری از ایـــن شكست ها ارایه كردند. در زیر خلاصه ای از مقاله این سه را می خوانیم:
امروزه استفاده از فناوری اطلاعات برای غلبه بر تغییرات سریع محیطـی و كسب انعطاف پذیری ضروری و اجتناب ناپذیر است. از طرفی پیاده سازی پروژه های فناوری اطلاعات در بیشتر موارد موفق نبوده است. عدم توجه به عواملی نظیر عوامل فنی، انسانی، اقتصادی، فرهنگی و مدیریتی باعث شكست یا توقف آنها و تحمل هزینه هـــــای هنگفت می گردد هدف از این تحقیق شناسایی عوامل اصلی زیربنایی (فنی، انسانی، فرهنگی، اجتماعی، مدیریتی، استراتژیك، اقتصادی و مالی) و روبنایی (اندازه سازمان واندازه پروژه) شكست پروژه های فناوری اطلاعات در ایران می باشد و جهت شناسایی عوامل زیربنایی پرسشنامه ای طراحی گردید و از تعدادی از خبرگان نظرسنجی به عمل آمد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید