سمینار برق بررسی قابلیت اطمینان شبکه های توزیع در حضور منابع تولید پراکنده

سمینار برق بررسی  قابلیت اطمینان شبکه های توزیع در حضور منابع تولید  پراکنده سمینار برق بررسی  قابلیت اطمینان شبکه های توزیع در حضور منابع تولید  پراکنده

دسته : سمینار برق

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 915 KB

تعداد صفحات : 69

بازدیدها : 351

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

سمینار برق بررسی قابلیت اطمینان شبکه های توزیع در حضور منابع تولید پراکنده

سمینار برق بررسی  قابلیت اطمینان شبکه های توزیع در حضور منابع تولید  پراکنده

چکیده 

تولیدات پراکنده منابع تولید انرژی الکتریکی هستند که به شبکه توزیع متصل می گردند. این منابع در مقایسه با ژنراتورهای بزرگ و نیروگاه ها، حجم و ظرفیت تولید کمتری داشته و با هزینه پایین تری راه اندازی می شوند. اتصال این تولیدات به شبکه های توزیع منافع و سودمندی های زیادی به دنبال دارد. در این سمینار به بررسی تاثیرات مفید تولیدات پراکنده بر قابلیت اطمینان شبکه های توزیع پرداخته شده است. و نتایج ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه های توزیع در قابل شاخص های نقاط بار و کل سیستم مورد بررسی قرار گرفته است. در این سمینار به بررسی تأثیر مکان واحدهای تولید پراکنده تأثیر تعداد واحدهای تولید پراکنده، تأثیر ظرفیت واحدهای تولید پراکنده و تأثیر احتمال عدم دسترسی به واحدهای تولید پراکنده بر روی یک سیستم نمونه پرداخته شد و مشاهده گردید که همواره، قرارگیری صحیح با ظرفیت و تعداد مناسب از منابع تولید پراکنده افزایش قابل ملاحظه ای در میزان قابلیت اطمینان سیستم های توزیع خواهد داشت. 

مقدمه 

با تحول سیستم های قدرت از ساختار سنتی به سمت ساختار رقابتی از یک سو و پیشرفت تکنولوژی از سوی دیگر انتظار می رود که تولیدات کوچک موسوم به تولید پراکنده، نقش اساسی و مهمی را در آینده این صنعت بازی کند. 

عوامل محرک فراوانی باعث افزایش تمایل به بکارگیری منابع تولید پراکنده شده است. به طور کلی می توان گفت مهمترین مزیت استفاده از این تولیدات، نزدیکی به مصرف کننده و در نتیجه کاهش تلفات و بهبود قابلیت اطمینان بار و شبکه است. در کنار آن می توان به حذف محدودیت های مکانی و جغرافیایی تولیدات کوچک نسبت به نیروگاه های بزرگ، حذف یا کاهش هزینه های مربوط به احداث و بهره برداری از شبکه های انتقال و توزیع، ریسک پایین در سرمایه گذاری، زمان نصب و راه اندازی کمتر، محیط زیست پاک تر، امکان تولید توان های بالا از واحدهای با حجم کم و استفاده از منابع انرژی های تجدیدپذیر همچون باد و خورشید اشاره نمود. 

فصل اول 

مقدمه ای بر تولیدات پراکنده 

1-1- مقدمه 

سیستم قدرت را می توان مجموعه ای از ادوات تولید، انتقال و توزیع انرژی دانست که برق توسط آنها تولید شده و به مصرف کننده تحویل داده می شود. در ساختار قدیم صنعت برق در کشورهای پیشرفته و وضعیت موجود بسیاری از کشورها، وظایف تولید، انتقال و توزیع توان بر عهده شرکت های برق مجتمع (VIU) بود؛ در واقع برق تنها در نیروگاه های بزرگ تولید می شد و تعدادی تجهیزات متمرکز، کل وظیفه انتقال، توزیع و تأمین برق مشترکین را بر عهده داشتند. 

در حال حاضر سه نوع نیروگاه در جهان مشغول به کار هستند: 

1- نیروگاه آبی که هم از نیروی رودخانه ها و هم از انواع سدها برای تولید استفاده می کند. 

2- نیروگاه حرارتی که هم از زغال و نفت و گاز برای تولید بهره می گیرد. 

3- نیروگاه هسته ای. 

ساختار سیستم های قدرت فعلی مدام در حال تغییر است که به دلایل زیر انجام می شود: 

1- محدودیت های جغرافیایی برای نیروگاه های بزرگ 

2- مشکلات پایداری و حفاظتی 

3- افزایش درخواست برق به خصوص در کشورهای در حال توسعه 

4- رقابت بازارهای جهانی 

5- تکنیک های تولید برق اضطراری در ظرفیت های کوچک

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید