تحقیق احساسات و نقش آنها در زندگی افراد

تحقیق احساسات و نقش آنها در زندگی افراد تحقیق احساسات و نقش آنها در زندگی افراد

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 37 KB

تعداد صفحات : 67

بازدیدها : 189

برچسبها : تحقیق احساسات

مبلغ : 1500 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقی بررسی احساسات و تبیین نقش آنها در زندگی افراد با بررسی مدیریت روانی

مقاله تحقیقاتی روانشناسی بررسی احساسات مثبت و منفی و تاثیر آنها در زندگی افراد، مدیریت روانی

افراد بالغ در ارتباط بر قرار کردن با دیگران دارای تفاوت هایی هستند که ریشه در کودکی آنها دارد، بدین مفهوم که اگر پدر یا مادر با کودک ارتباط نزدیک و دوستانه داشته باشند در مقابل کودک هم همین رفتار را با آنها خواهد داشت، حال اگر پدر و مادر به کودک توجه لازم را نکنند در این صورت در کودک دو رفتار شکل می گیرد.

یکی آنکه دچار اضطراب و سردرگمی می شود و نارضایتی خود را مستقیم یا غیرمستقیم به خانواده نشان می دهد و یا اینکه کودک از خانواده خود دوری می کند (که این طرز رفتار در شخصیت کودک رسوخ می کند و در بزرگسالی خود را نشان می دهد که در این صورت با چهار شخصیت مواجه خواهیم بود

بالغینی که برخوردار از امنیتاند، بالغین دوری کننده، بالغین مضطرب و دو شخصیتی، بالغین درهم ریخته

تفاوت احساس های منفی و مثبت

لازم است به یکی از تفاوت های عمده احساس های منفی و مثبت اشاره کنیم. نکته پذیرفته شده در تمام نظریه های مرتبط با احساس های منفی این است که این احساس ها همیشه در ما میل شدیدی را برای انجام یک عمل مشخص ایجاد می کنند. برای مثال وقتی احساس منفی خشم را تجربه می کنیم، میل شدیدی به حمله ور شدن به آن چه خشم را در ما ایجاد کرده احساس می کنیم، و یا وقتی می ترسیم میل شدیدی به فرار و دور شدن از موقعیت ترسناک احساس می کنیم. در این موقعیت ها دامنه انتخاب های ما بسیار محدود می شود و گزینه های گوناگون و گسترده کمتر به ذهن ما می رسد. در مقابل یک میل بسیار شدید برای انجام عملی مشخص مانند حمله کردن به ما دست می دهد. البته باید توجه داشت این خصوصیت احساس های منفی، برای بقای ما لازم است، چرا که این احساس ها همیشه در موقعیت های تهدید کننده و خطرناک ایجاد می شوند که اصولا احتیاج به یک عکس العمل سریع و قاطعانه دارند. موقعیتی را تصور کنید که در آن حیوان درنده ای به شما حمله ور می شود. در این موقعیت خطرناک، بدون نیاز به فکر کردن یا در نظر گرفتن گزینه های گوناگون، عکس العمل شما، باید فرار باشد و کارکرد احساس ترس هم عملا تسریع این فرایند است؛ یعنی ترس باعث می شود بدون این که وقت زیادی صرف تفکر کنیم، در یک اقدام کارآمد و سریع از معرکه جان سالم بهدر بریم.

منش ها و سنخ های روانی

تعیین جهت نیروی روانی بخشی کلیدی از کار تحلیل گر روانی است. یونگ برای کمک به این تحلیل مجموعه ای از سنخ های روانی را عرضه نمود.

نیروی روانی را می توان در دو منش اساسی تقسیم بندی کرد :

برون گرا :نگرش برون گرا از بیرون برانگیخته می شود و با عوامل بیرونی و عینی هدایت می شود .

درون گرا :نگرش درون گرا از درون برانگیخته می شود و با عوامل درونی و ذهنی هدایت می شود .

برون گراها و درون گراها در روابط متقابل شان سوءتفاهم و نسبت به یکدیگر عدم احترام دارند .

همچنین برای روان چهار کنش نیز فرض می شود که به دو زوج متضاد تقسیم می شود :

انگیزش , تفکر ,احساس, بصیرت .که انگیزش زوج متضاد بصیرت و تفکر زوج متضاد احساس است .جهت گیری آگاهانه در فرد در جهت یکی از این چهار مورد است و به دلیل اصل ترمیم ناخودآگاه ضد هر مورد در ناخودآگاه خواهد بود و دو مورد باقی مانده به منزلهٔ کنش های نیمه آگاه و کمکی به کنش برتر کمک می کند

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید