ترجمه مقاله توزیع اقتصادی مرکب توان و حرارت با استفاده از الگوریتم جستجوی هارمونی

ترجمه مقاله توزیع اقتصادی مرکب توان و حرارت با استفاده از الگوریتم جستجوی هارمونی ترجمه مقاله توزیع اقتصادی مرکب توان و حرارت با استفاده از الگوریتم جستجوی هارمونی

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 503 KB

تعداد صفحات : 9

بازدیدها : 299

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 11900 تومان

خرید این فایل

ترجمه مقاله توزیع اقتصادی مرکب توان و حرارت با استفاده از الگوریتم جستجوی هارمونی

ترجمه مقاله توزیع اقتصادی مرکب توان و حرارت با استفاده از الگوریتم جستجوی هارمونی

چکیده

استفاده بهینه از سیستم های مرکب چندگانه قدرت و حرارتی (CHP) یک مساله پیچیده است که باید برای حل آن روش های قدرتمند بکار بست. این مقاله یک الگوریتم جستجوی هارمونی (HS) برای حل مساله پخش بار اقتصادی توان و حرارتی (CHPED) ارائه می دهد. الگوریتم HSیک الگوریتم فراابتکاری است که بتازگی ایجاد شده است و در طیف گسترده ای از مسائل بهینه سازی بسیار کارا بوده.این روش با استفاده از یک آزمایش بکار بسته شده در نوشته های قبلیو همچنین یک روش نوین ارائه شده نمایش داده می شود. نتایج عددی نشان می دهد که الگوریتم پیشنهاد شده می تواند راه حل های بهتری در مقایسه با روش متداول ارائه دهد ویک الگوریتم جستجوی کارا برای مسالهCHPED می باشد.


واژگان کلیدی

پخش بار اقتصادی؛ قدرت و حرارت مرکب؛ الگوریتم جستجوی هارمونی؛ بهینه سازی.


1. پیش­گفتار

تبدیل سوخت اولیه فسیلی ، مانند ذغال سنگ و گاز ، به برق یک فرایند نسبتا کم بازده است. حتی مدرن ترین نیروگاههای سیکل ترکیبی تنها می تواند دستیابی به بازده بین 50-60 ٪ داشته باشد. بسیاری از انرژی که در طی فرایند تبدیل به هدر می رود به محیط زیست به عنوان حرارت از دست رفته منتشر می شود. قاعده کلی حرارت و ترکیب قدرت ، که به عنوان تولید مرکبنیز شناخته می شود، بهبود و استفاده مفید از این گرما ، جهت افزایش قابل توجهی در راندمان کلی فرایند تبدیل می باشد. بهترین طرح های CHP می توانند بازدهی نزدیک به 90 ٪ را در تبدیل سوخت (به برق) بدست آورند. سیستمهای تولید مرکب در حال حاضر بطور گسترده ای در صنایع مورد استفاده قرار می گیرند. آنها می توانند در مناطق شهری و برای استفاده بعنوان منابع توزیع انرژیالکتریکی ساخته شوند. کاربردهای سیستم های تولید مرکب هنوز در حال رشدند ، تجربه بیش تر در خصوص عملیات کارآمد برای صرفه جویی بیشتر در مصرف انرژی لازم است. پخش بار اقتصادی باید در جهت به دست آوردن بهره برداری بهینه از واحدهای  اعمال گرددCHP. هدف اصلی از پخش بار اقتصادی به حداقل رساندن هزینه کل تولید در حالی که محدودیت های عملیاتی منابع تولید در دسترس در نظر گرفته شود. اگر یک واحد تولیدی یا بیشتر همان انرژی الکتریکی و حرارت را تولید کن مساله پیچیده می شود. در این مورد ، هم گرما و هم مطالبات قدرت بایستیهمزمان ارضا گردند. بعضی از تحقیقات در زمینه مسئله پخش بار اقتصادی مرکب ازگرما و قدرت (CHPED) انجام شدند[1-9].

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید