تحقیق جوشکاری با قوس الکتریکی دستی SMAW

تحقیق جوشکاری با قوس الکتریکی دستی SMAW تحقیق جوشکاری با قوس الکتریکی دستی SMAW

دسته : مواد و متالوژی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 12 KB

تعداد صفحات : 16

بازدیدها : 295

برچسبها : تحقیق قوس الکتریکی جوشکاری SMAW

مبلغ : 1000 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق جوشکاری با قوس الکتریکی دستی (SMAW)

جوشکاری با قوس الکتریکی دستی (SMAW)

معرفی و بخشهایی از متن تحقیق دانلودی:

مقدمه : در جوشکاری با قوس الکتریکی دستی که گاهی تحت عنوان STICK WELDING نامیده می شود، حرارت شدید حاصل از قوس الکتریکی موجب ذوب فلز و تشکیل جوش می گردد.

این نوع جوشکاری یکی از قدیمی ترین و متداول ترین فرآیند های جوشکاری است و اگر چه اغلب برای اتصال آهن و فولادهای کم کربن مورد استفاده قرار می گیرد، برای تعمیرات نیز مناسب می باشد. زیرا دستگاههای جوشکاری مورد استفاده نسبتاً ارزان بوده، به راحتی راه اندازی و مورد استفاده قرار می گرفته و برای جوشکاری انواع فلزات به کار می روند.

چگونه این فرآیند کار می کند؟

جوشکاری با قوس الکتریکی محافظت شده که با علامت اختصار SMAW نشان داده می شود. یکی از فرآیندهای متداول جوشکاری با قوس الکتریکی می باشد. وسایل عمده جوشکاری با قوش الکتریکی متشکل از یک منبع انرژی الکتریکی (دستگاه جوش)، دو کابل یکی کابل الکترود و دیگری کابل برگشت (کابل اتصال به قطعه کار )، انبر الکترود گیر و یک الکترود پوشش دار می باشد،شدت جریان حاصل از ماشین جوشکاری برای ایجاد قوس الکتریکی بین نوک الکترود و قطعه کار مورد استفاده قرار می گیرد و در نتیجه قطعه کار قسمتی از مدار جوشکاری محسوب می شود.

جوشکاری با تماس دادن نوک الکترود به قطعه کار و حفظ فاصله به اندازه مغری الکترود مصرفی شروع می شود. این عمل موجب تشکیل قوس و تولید حرارت تا 5550 خواهد شد.

انتخاب الکترود برای جوشکاری با قوس الکتریکی دستی (SMAW)

الکترودی که در جوشکاری با قوس الکتریکی دستی مورد استفاده قرارمی گیرد متشکل از یک مغزی فلزی است که فلز جوش را تشکیل می دهد، همچنین دارای یک پوشش شیمیایی است که ضمن ذوب، اطراف حوضچه مذاب را محافظت می نماید.

برای جوشکاری با SMAW، انواع مختلف الکترود در اندازه های متفاوت تولید می گردد که بعضیها در ایجاد گرده جوش موثر هستند (مانند الکترودهایی که دارای پودر آهن می باشند)، بعضی موجب تقویت جوش شده و از ترک خوردگی خط جوش جلوگیری می نمایند و برخی دیگر آلیاژ جوش را تغییر می دهند. بنابراین انتخاب صحیح الکترود موجب مرغوبیت جوش می گردد.

در این درس خواص و چگونگی انتخاب الکترود برای استفاده در جوشکاری با SMAW توصیف شده، همچنین با استفاده از سیستم انجمن جوشکاران آمریکا (American Welding Society) (AWS) چگونگی تشخیص الکترودهای پوشش دار و نیز روش نگهداری و انبار کردن الکترودها آموخته می شود. همه اطلاعات و موارد فوق برای کمک در انتخاب الکترود مناسب برای کار مورد جوشکاری می باشد.

الکترودها برای جوشکاری با قوس الکتریکی دستی

الکترودهایی که در جوشکاری با قوس الکتریکی دستی مورد استفاده قرار می گیرند، دو وظیقه اصلی به عهده دارند:

الف) فلز جوش را تامین می کنند.

ب) حوضچه مذاب را از ورود عوامل جوی محافظت می نمایند.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید