پرسشنامه حل مسئله اجتماعی

پرسشنامه حل مسئله اجتماعی پرسشنامه حل مسئله اجتماعی

دسته : پرسشنامه

فرمت فایل : word

حجم فایل : 12 KB

تعداد صفحات : 3

بازدیدها : 268

برچسبها : پرسشنامه حل مسئله اجتماعی

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

دانلود پرسشنامه تجدید نظر شده حل مسئله اجتماعی (SPSIR)

معرفی مقیاس سنجش حل مسئله اجتماعی

این پرسشنامه جهت سنجش و اندازه گیری مهارت آزمون شونده در حل مسئله اجتماعی و خرده مقیاس هاس آن (مقیاس جهت گیری مثبت به مسئله (PPO)، جهت گیری منفی به مسئله (NPO)، حل مسئله منطقی (RPS)، سبک تکانشی/ بی احتیاط، سبک اجتنابی) به کار می رود

فرم کوتاه پرسشنامه تجدید نظر شده حل مسئله اجتماعی (SPSI-R؛ دزوریلا و همکاران، 2002)، یک ابزار خود گزارشی از نوع لیکرت و دارای 25 سوال بوده و هدف آن است. این مقیاس مبتنی بر کار قبلی مولفان است که پنج خرده مقیاس اصلی داشته و پنج بعد مختلف مدل حل مسئله اجتماعی دزوریلا و همکاران را اندازه گیری می کند. شیوه نمره گذاری این پرسشنامه در جدول زیر ارائه گردیده است:

گزینهبه هیچ وجهتا حدودیمتوسطزیادخیلی زیاد
امتیاز12345

برای به دست آوردن امتیاز هر خرده مقیاس، مجموع امتیازات مربوط به سوالات آن بعد را با هم جمع نمایید. امتیاز کلی پرسشنامه از حاصل جمع تک تک سوالات پرسشنامه بدست می آید.

دو مقیاس جهت گیری مثبت به مسئله (PPO) و حل مسئله منطقی (RPS) به عنوان خرده مقیاس حل مسئله سازنده، در نظر گرفته می شوند و به صورت مثبت نیز نمره گذاری می شوند. ...

پایایی آزمون مجدد برای این پرسشنامه بین 0/68 تا 0/91 و ضریب آلفای ان بین 0/69 تا 0/95 گزارش شده است. روایی سازه این پرسشنامه نیز با استفاده از تحلیل عاملی اکتشافی و همبستگی با دیگر مقیاس های حل مسئله و سازه های روانشناختی همپوش، تایید شده است ...

فهرست عناوین مطالب

هدف

سوالات

شیوه نمره گذاری و تفسیر

مقیاس ها

توصیف پرسشنامه

روایی و پایایی

منابع

مطالعه آزاد

توجه! این متن ارتباطی با فایل دانلودی ندارد

حل مسئله اجتماعی چیست

حل مسئله اجتماعی به معنای یافتن راه حل برای مشکلات و چالش های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی یک جامعه است. این مسائل می توانند از ناکارآمدی سیستم سیاسی یا اقتصادی، نابرابری های اجتماعی، تبعیض، پراکندگی و تمایل به خشونت، بهداشت، محیط زیست، تحصیل و به طور کلی کیفیت زندگی ضعیف و مواردی دیگر باشند.

حل مسئله اجتماعی ممکن است بر اساس تغییر سیاست ها، قوانین و ضوابط، تغییر نگرش و رفتار افراد، توعیت و آموزش، سازماندهی و توانمندسازی جامعه و همکاری با سازمان های غیردولتی و مردمی انجام شود.

برای حل مسئله اجتماعی، اولین قدم معمولاً شناخت و درک دقیق مسئله است. این شامل جمع آوری داده های مربوطه، تحلیل و تفسیر آنها و تعیین علل و عوامل موثر در بروز مسئله می شود. سپس باید راه حل های ممکن ارائه شده و تحلیل شوند. بررسی پیامدهای احتمالی هر گزینه و مقایسه آنها در دستیابی به هدف نهایی اهمیت دارد. در نهایت، برای اجرای راه حل انتخاب شده، باید برنامه ریزی و اقدامات عملی صورت گیرد.

هرچند حل مسئله اجتماعی یک فرآیند پیچیده و چالش برانگیز است و نمی توان به طور کامل مشکلات اجتماعی را حل کرد، اما این فرآیند می تواند بهبود های مهمی در جامعه به وجود آورد و به رشد و توسعه پایدار و منسجم آن کمک کند.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید